P&D:n ehdokkaat edustajistovaaleissa 2019

100 – Tuomas Kaleton

Pääaine: International business and Entrepreneurship

Hojo hoi. Opiskelijat hyvät, mitä jos edustajistossa keskityttäisiin yliopiston asioihin. Mitä jos siellä keskityttäisiin ratkaisemaan sinua koskettavia ongelmia? Case Sisu ja muut pienet aivopierut aiheuttavat suurta harmia, vaikka nämäkin ongelmat oitaisiin voitu ennakoida. Yliopisto on täynnä tämmöisiä pieniä päätöksiä, jotka kantsii tehdä kerralla hyvin. Jos tälläinen ajatusmaailma kuulostaa hyvältä, äänestä 100.

101 – Niko Kaleton

102 – Said-Aga, Shah-Aga

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Terve! Olen nimeltäni Said. Olen 24-vuotias tietojärjestelmätieteen opiskelija. Kokemusta järjestötoiminnasta löytyy edellisen tutkinnon myötä. Kaikennäköistä on tullut tehtyä, mutta nyt haluan vaikuttaa laajemmin opiskelijoiden arkea koskevissa kysymyksissä. Tavoitteenani on omalla toiminnallani tuoda järkeviä ratkaisuja, jotka näkyvät opiskelijan arjessa. Erityisesti kiinnostaa edustajistossa vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvointiin sekä kampuksen kehittämiseen. Kampukselle lisää opiskelutiloja.

103 – Kalle-Anselmi Malkki

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Eholla olen.

104 – Henrik Luostarinen

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Hei! Olen Henrik Luostarinen, 3. vuoden TJT opiskelija. Edustajistossa kävisin järkevää keskustelua opiskelijoita suoraan koskevista asioista. Edustajiston on tarpeetonta keskittää valtavasti aikaa ja energiaa niihin kysymyksiin, joista eniten ollaan eri mieltä, sillä opiskelijoita yhdistäviäkin asioita on todella paljon. Edustajiston on korkea aika alkaa edustaa äänestäjiään, eikä pieniä äänekkäitä vähemmistöjä.

105 – Emilia Oikari

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Moikka! Olen 22-vuotias tietojärjestelmätieteen ensimmäisen vuoden opiskelija ja haen edustajistoon, jotta pääsen vaikuttamaan meitä kaikkia koskeviin asioihin ja lisäämään tietämystä siitä, mitä JYY konkreettisesti tekee. Uutena opiskelijana voin hyvänä esimerkkinä käyttää sitä, ettei monikaan tiedä (itsekään en tätä laskua maksaessani tiennyt) mihin vuosittainen jäsenmaksu oikeasti menee.

106 – Vili Vuorela

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Jokunen vuosi opiskelija elämää on katottu ja aina tullu marmatettua asioista, jotka ei toimi. No otetaan kissaa niskasta kiinni ja lähdetään ehdolle, ettei tarvii valittaa vaan voi tehdä asioille jotain (yhtäkään kissaa ei vahingoitettu tätä tekstiä kirjoitettaessa). Suoraviivainen ote asioihin ja tarkoituskin on tehdä konkreettisia asioita meidän opiskelijoiden eteen. Puututaan meitä opiskelijoita koskeviin asioihin ja jätetään politikointi Arkadian mäelle!

107 – Karel Parkkola

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Pidän asiat simppelinä ja lyhyenä kuten tässä hommassa kuuluu, eli tästä lyhyt infopaketti musta. Oon nyt syksyllä opinnot alottanut tietojärjestelmätieteen opiskelija, tykkään olla mukana kaikellaisessa pienessä toiminnassa esimerkiksi pyrin harrastusteni ohessa olemaan niiden yhdistystoiminnassa ja muussa pikku touhuilussa. Tärkeintä miten ihminen voi pitää ittestään huolta on nukkuminen ja syöminen ja mun motto on ”Syö sen mukaan mitä teet.” joten syön paljon ja hyvää. Mut voi bongaa mattilanniemessä ja tulla kertoo vaikka vitsin. Törmäillään muttei liikentees!

108 – Alex Botham

Pääaine: Markkinointi

109 – Kasperi Myllyharju

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

110 – Jammi Vesterinen

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Olen 25-vuotias tietojärjestelmätieteen opiskelija, jolla on menossa maisteriopintojen toinen vuosi. Dumpissa olen ollut mukana jaostotoiminnassa ja muutenkin aktiivisena jäsenenä. Viime edustajistovaaleissa jäin varajäseneksi, mutta olen silti päässyt aktiivisesti olemaan mukana edustajiston toiminnassa. Edustajistossa haluan ajaa jokaisen opiskelijan asiaa tasapuolisesti, mm. pitämällä jäsenmaksun kurissa.

111 – Erno Pajala

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Olen ännännen vuoden TJT- opiskelija Jyvääskyläästä. Olen tehnyt paljon järjestötoimintaa mm. AIESEC:ssa. Toimin tällä hetkellä Jyväskylän Ainoa Aidosta Rakkaudesta Gambiinaan Yhdistyksen (JyAARGaY) puheenjohtajana. Minut voi bongata Kortepohjan tiloista ja Dumpin toimistolta. Ideologiat eivät saa mennä opiskelijoiden etujen edelle vaan on keskityttävä järkevään ja tehokkaaseen päätöksentekoon. Kokouksissa on ollut hyvä leipätarjoilu ja menisin niitä mieluusti syömään.

112 – Topi Luukkanen

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Olen opiskelijajärjestökentällä paljon kokenut viidennen vuoden opiskelija. Opiskeluvuosien varrelta mukaan on tarttunut kokemusta muun muassa Dumpin hallituksesta, tutoroinnista ja ylioppilaskunnan edustajistosta. Toisella edustajistokaudellani haluaisin kiinnittää huomiota etenkin JYYn varojen fiksuun allokointiin budjetissa.

113 – Otto Torkki

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Hei! Olen 21-vuotias tietojärjestelmätieteen 2. vuoden opiskelija. Haluan edustajistossa vaikuttaa kampuksen kehittämiseen ja opiskelijoiden hyvinvointiin. Tärkeä asia on myös vastuullinen taloudenpito. Kokemusta minulta löytyy vuoden verran Dumpin hallituksesta.

114 – Kristiina Kronholm

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Olen 25-vuotias kauppatieteiden kandidaatti, nyt toista kertaa pyrkimässä edustajistoon. Tänä vuonna olen hoitanut ryhmävastaavan pestiä, sekä olen liiketoimintajohtokunnan opiskelijajäsen. Dumpissa olen ollut aktiivinen jo fuksivuodesta lähtien, kuten myös Olutseura DOS:ssa. Opiskelijoiden oikeudet ja hyvin toimiva JYY ovat minulle sydämen asioita. Yhteistyö yli puoluerajojen on minulle myös tärkeä arvo: yhteinen kannustava toiminta tuo tulosta!

115 – Milla Patrikainen

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Hei,
Olen 4. vuoden tietojärjestelmätieteen opiskelija ja intohimoinen edunvalvoja. Haen edustajistoon jatkokaudelle, koska palo yhteisiin asioihin vaikuttamiseen on vieläkin valtava!

Minulle tärkeitä aiheita ovat mm. opiskelijoiden hyvinvointi, taloudellisesti kestävä päätöksenteko ja ympäristö/eettinen vastuu eli asiat, jotka tavallista opiskelijaa yliopistolla huolettaa.

116 – Janina Järvi

Pääaine: Viestinnän johtaminen

Olen 25-vuotias vauhdikas ja aikaansaava nuori nainen. Opiskelen neljättä vuotta kauppatieteitä, pääaineenani viestinnän johtaminen. Olen ollut aktiivisesti mukana Pörssin toiminnassa jo fuksivuodesta lähtien. Olen toiminut tutorina sekä Pörssin hallituksessa juhlavastaavana vuonna 2018. Omaan timanttiset hermot ja isojen kokonaisuuksien hahmottaminen jokaista yksityiskohtaa myöten on ehdottomasti yksi vahvuuksistani

117 – Joel Jormakka

Pääaine: Psykologia

Olen viidennen vuoden psykologian pääaineopiskelija. Opintojen ohella olen pitkään puuhaillut ainejärjestömme Stimuluksen toiminnasta, joista viimeisimmän hallituksen puheenjohtajana. Jo ainejärjestö-tasolla opiskelijoiden hyvinvointi on ollut tärkeässä roolissa ja Stimulus oli keväällä mukana Suomen Psykologian Opiskelijain Liiton kannanotossa opintopsykologi hankkimiseksi yliopistoomme. Työ hyvinvoinnin eteen tulisi jatkumaan edustajistossa.

118 – Sami Wessman

Pääaine: Markkinointi

Morjesta, Mulle tärkeää on opiskeljoiden etujen ajaminen ja heidän asemansa parantaminen niin, että yhä useampi kokisi Jyväskylän ja yliopistomme omaksi paikakseen. Haluaisin, että opiskelijamme tuntisivat itsensä kaiken muun ohella myös JYYläisiksi. Haluan syventää JYY:n ja Jyväskylän ainejärjestöjen yhteistyötä molempien toimintaa tukevaksi sekä rakentaa yhtenäisempää ylioppilaskuntaa Jyväskylään.

119 – Roosa Hämäläinen

Pääaine: Markkinointi

Moikka! Olen 24-vuotias markkinoinnin maisteriopiskelija. Taustaa löytyy järjestöpuolelta paljonkin; tärkeimpinä vuosi Pörssin hallituksessa ja nykyinen toimi JYYn hallituksessa vpj:nä ja konsernivastaavana. Minulla on syvä tuntemus JYYstä ja sen toiminnasta, ja hallitusvuoteni jälkeen haluankin jatkaa vaikuttamista edustajistosta käsin. Edarissa ajaisin vastuullista taloudenpitoa sekä varmistaisin, että tuleva brändiuudistus jalkautetaan onnistuneesti niin, että sen tuloksena JYYn jäsenyydestä saatavat hyödyt ovat viestittävissä jäsenistölle aiempaa paremmin.

120 – Johannes Teittinen

Pääaine: Markkinointi

Moikka, Haen edustajistoon, sillä haluan olla laaja-alaisesti vaikuttamassa ylioppilaskuntamme toimintaan. Eniten minua kiinnostaa JYYn talouskysymykset sekä opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvät toimet. Aiempaa taustaa minulta löytyy Pörssin hallituksesta sekä kuluvalta JYYn edustajistokaudelta.

121 – Iita Turpela

Pääaine: Laskentatoimi

Moikka! Olen 23-vuotias laskentatoimen 4. vuoden opiskelija. Edustajistossa haluan vaikuttaa niin ainejärjestöjen ja opiskelijoiden hyvinvoinnin kehittämiseen kuin esimerkiksi kampuksen opiskelutilojen parantamiseen. Kokemusta olen kerryttänyt Pörssin tapsana ja puheenjohtajana, tutorina, jaostolaisena ja monien erilaisisten projektien avulla!

122 – Tommi Hokkanen

Pääaine: Taloustiede

Moro. Olen 25-vuotias 5. vuoden taloustieteen pääaineopiskelija. Olen toiminut opiskeluaikanani JYYn edustajistossa niin edaattorina kuin varaedaattorina, sekä NESU Jyväskylän tiedottajana ja puheenjohtajana. Edustajistossa ajan opiskelijoiden arkeen ja hyvinvointiin vaikuttavien asioiden kehittämistä, kuin myös edunvalvontaan ja vastuulliseen taloudenpitoon liittyviä teemoja – kestävää kehitystä unohtamatta.

123 – Tommi Sassi

Pääaine: Laskentatoimi

Moro, Olen kolmannen vuoden laskentatoimen pääaineopiskelija. Edustajistossa haluan osaamisellani ajaa vastuullisempaa taloudenpitoa, opiskelijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja opiskelijoiden laajempaa huomiointia päätöksenteossa. Aikaisempaa kokemusta löytyy Jyväskylä Entrepreneurship Societyn ja Ydinviesti ry:n taloudenpidosta ja reilun vuoden kokemus taloudenhallinnan tehtävistä työelämässä.

124 – Taavi Heinonen

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

23-vuotias Keski-Suomalaistaustainen tietojärjestelmätieteen opiskelija. Minulle itselleni tärkeitä teemoja, joita haluaisin ajaa ylioppilaskunnan edustajistossa ovat ehdottomasti opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvät kysymykset ja erityisesti opintopsykologin saaminen yliopistolle viimeinkin olisi oleellisen tärkeää. Myöskin uusia hiljaisia työskentelytiloja tulisi pyrkiä löytämään opiskelijoille, niiden määrän vähennyttyä kirjaston remontin johdosta.

125 – Alvar Peuhkuri

Pääaine: Markkinointi

Ciao! 24-vuotias kiharapää Jyväskylästä, opiskelen viidettä vuotta kauppatieteitä markkinointi pääaineena. Olen kilpaurheillut nuoruusvuoteni ja sieltä omaan tietynlaista kovapäisyyttä sekä ratkaisukeskeisyyttä, lisäksi olen ollut monessa mukana ja luovat ratkaisut ovat olleet tarpeellisia vuosien varrella. Uskoisinkin tuovani edustajistoon positiivista, tuoretta ja luovaa ajattelua, jota mielestäni JYY:n toiminta kaipaisi.

126 – Arttu Suoranta

Pääaine: Laskentatoimi

Morjes! Olen 24-vuotias 4. vuoden laskentatoimen opiskelija. Edustajistossa minua kiinnostaa erityisesti ajaa opiskelijoiden tasavertaiseen yhteisöllisyyteen, ainejärjestöjen etuihin, opiskelumahdollisuuksiin ja kestävään taloudenpitoon liittyviä asioita. Olen toiminut tutorina ja Pörssin hallituksessa, joista olen saanut paljon kokemusta yliopiston, JYYn ja ainejärjestöjen toiminnasta.

127 – Kalle Paajanen

Pääaine: Yrityksen taloustieteet

129 – Eetu Mölsä

Pääaine: Psykologia

Hei! Olen 21-vuotias toisen vuoden psykologian sekä kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija. Toimin tällä hetkellä Stimulus ry:n hallituksessa koulutuspoliittisena vastaavana ja seikkailen muutenkin aktiivisesti mukana ainejärjestöni toiminnassa. Minulle tärkeitä asioita vaikuttamisessa ovat vastuullisuus sen kaikissa muodoissa sekä yksilön oikeudet vaikuttaa ja edustaa omien arvojensa mukaista toimintaa.

130 – Nelli-Sofia Peuranen

Pääaine: Musiikkitiede

Heii! Olen Nelli-Sofia, 4. vuoden musiikkitieteen maisteriopiskelija. Sydämeni kuuluu järjestöille. Uraa on kertynyt useista eri pesteistä, ja kokemuksen pohjalta olenkin saavuttanut laaja-alaista osaamista niin pienistä, suurista, kotimaisista kuin kansainvälisistäkin järjestöistä. Tätä osaamista haluan tuoda JYYhyn, jotta opiskelijan hyvinvointia, oikeuksia ja yhdenvertaisuutta tuettaisiin entistä paremmin Jyväskylän yliopistossa.

131 – Renne Hirsimäki

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Olen 26-vuotias kuudennen vuoden TJT-opiskelija ja pitkän linjan järjestöaktiivi. Olen toiminut mm. neljä vuotta JYYn edustajistossa ja kuluvan vuoden ajan istunut KOASin hallituksessa. Edariin tuon kokemuksen ja organisaatiotuntemuksen lisäksi ymmärrystä opiskelija-asumisesta ja rakentamisesta. Myös päätöksenteon tehokkuus, kestävät taloudelliset päätökset ja opiskelijoiden hyvinvointi ovat minulle tärkeitä.

132 – Jesse Sainio

Pääaine: Markkinointi

Moro! Olen 4.vuoden kauppatieteiden maisteriopiskelija. Edustajistossa minua kiinnostaa erityisesti se, että pääsee vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti opiskelijoiden hyvinvointiin ja kehittämään uusia palveluja. Haluan edustajistossa ajaa vastuullista taloudenpitoa, järjen ääntä ja kaikkien opiskelijoiden etua. Aiemmin olen toiminut edustajistossa varajäsenenä, kansainvälisenä tutorina ja ainejärjestötoiminnassa.

133 – Kalle Grönroos

Pääaine: Markkinointi

134 – Emma Laine

Pääaine: Kauppatieteet

Oon Emma, 21-vuotias iloisella ja reippaalla elämänasenteella varustettu lapinlikka Rovaniemeltä. Opiskelen kauppatieteitä ensimmäistä vuotta. Kilpaurheilin koko nuoruuteni, minkä vuoksi olen nykyäänkin sinnikäs ja haluan haastaa itseäni uusilla asioilla. Kokemusta edustajisto- tai ainejärjestötoiminnasta multa löytyy aika paljon vähemmän kuin muilta, mutta innokkuutta ja freesejä ajatuksia senkin edestä!

135 – Julia Juolahti

Pääaine: Laskentatoimi

Hei! Olen Julia Juolahti, 22-vuotias kolmannen vuoden laskentatoimen opiskelija. Aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta minulle on kertynyt toimiessani Pörssin liikuntajaostossa sekä laskentatoimen oppiainevastaavana. Minulle tärkeitä teemoja ovat järkevä taloudenpito sekä opiskelijoiden hyvinvointi ja edustajistossa haluan päästä ajamaan näitä asioita eteenpäin.

136 – Henrik Hietamäki

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

137 – Emmi Tossavainen

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Moi! Olen toisen vuoden tietojärjestelmätieteen opiskelija ja tärkeimpänä tavoitteena on opiskelijoiden hyvinvoinnin parantaminen. YTHS-jonot ovat liian pitkiä ja yliopistomme kulkee muista jäljessä ilman omaa opintopsykologia. Päätöksentekoon toisin rohkeutta avata keskustelua hankalistakin asioista ja taitoa kuunnella myös omista mielipiteistä eroavia ajatuksia. Asiat ei edisty, jos puhutaan vaan muita kuuntelematta. Kysele rohkeasti lisää, vaikka Facebookissa!

138 – Aku Buckbee

Pääaine: Taloustiede

Moikka! Olen 29-vuotias ikinuori kolmannen vuoden taloustieteiden opiskelija. Pyrin edustajistoon ajamaan erityisesti opiskelijoiden mielenterveyteen sekä hyvinvointiin liittyviä asioita, muttei kuitenkaan vastuullista taloudenhoitoa, kampuksen kehittämistä ja hyvää meininkiä unohtamatta.

139 – Juho Leskinen

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

”Kädet heiluu ja tulosta tulee.” – Kaksi vuotta edustajitossa, kaksi vuotta Dumpin hallituksessa ja kaksi vuotta tutorina ovat kerryttäneet kattavan käsityksen siitä miten Jyväskylän yliopistoa tulee kehittää JYYn kautta. Tulevalla kaudella tulee pitää huoli opiskelijoiden, järjestöjen ja koko ylippilaskunnan hyvinvoinnista.

140 – Akseli Jaara

Pääaine: Tietojärjestelmätiede

Olen Oululaislähtöinen yrittäjä ja opiskelija, joka opiskelee nyt kolmatta vuotta tietojärjestelmätiedettä Jyväskylässä. Olen suoraviivainen ihminen, jolle rationaalisuus on kaikki kaikessa. Mielestäni edustajistossa päätöksenteko on tällä hetkellä hidasta ja pelokasta; edustajistossa on liikaa muutosvastarintaa, eikä se tällä hetkellä aja opiskelijoiden asioita potentiaalinsa mukaisesti.

141 – Noora Lampinen

Pääaine: Laskentatoimi

Minulle tärkeitä asioita ovat opiskelijoiden henkinen ja fyysinen hyvinvointi, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus. Kiinnostuin edustajistovaikuttamisesta valiokuntatyöskentelyn kautta ja ympäristöasioiden osaajana toisin varmasti erilaisia näkemyksiä esiin P&D:n edustajistossa. Uskon kuitenkin osaavani kuunnella myös jäsenistöä siten, että heidän oikeat toiveet ja ehdotukset välittyvät kauttani JYY:lle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *