Toimijat vaihtuvat, mutta järjen ääni säilyy!

Vuoden 2015 lähentyessä loppuaan, kokoontui ylioppilaskunnan vastavalittu edustajisto järjestäytymiskokoukseensa 3.12. Kokoustilana toiminut MaD:n 305-sali pullisteli liitoksistaan, kun paikalle oli saapunut runsaasti sekä kautensa päättäviä että vastavalittuja edustajia. Kalenterivuoden viimeisen, mutta uuden edustajistokauden ensimmäisen, kokouksen tarjoilut olivat huipussaan. Edariin varattu budjetti kulutettiin loppuun tarjoamalla kaikille läsnäolijoille pizzaa!

Kauden 2016 ensimmäisen kokouksen asialistalla oli luonnollisesti uusien ylioppilaskunnan luottamushenkilöiden valintoja. Syksyn edustajistovaalien menestyksen myötä, keräsi P&D:n edustajat myös luottamustoimia ansiokkaasti nimiinsä. Edustajisto nimesi yksimielisesti ylioppilaskunnan varapuheenjohtajaksi pitkän linjan järjestöaktiivi Veli-Pekka Pajusen. Tulevana vuonna edustajiston luottamuksesta nauttivat JYYn hallituksessa: n:nnen – vuoden jokapaikanhöylä Mikko ”Biisoni” Viitamäki sekä, kuluvana vuonna Pörssi ry:n yrityssuhdevastaavan roolista astetta suurempiin saappaisiin hyppäävä, Eyüp Yilmaz.

Uuden edustajiston otettua ylioppilaskunnan ohjakset vahvasti käsiinsä nimettiin myös edustajistoryhmien uudet ryhmävastaavat. Tulevana vuonna P&D :n ryhmyreinä toimivat allekirjoittanut, Jaska Vepsäläinen sekä Katariina Saarinen.

P&D luottamustoimissa 2016:

 • Ylioppilaskunnan varapuheenjohtaja: Veli-Pekka Pajunen
 • JYYn hallitus (liikunta, kylä, järjestöt): Mikko Viitamäki
 • JYYn hallitus (talous, yritysyhteistyö): Eyüp Yilmaz
 • JYYn rakennustoimikunta: Kalle Jokinen
 • JYYn rakennustoimikunta: Jenna Anttonen
 • Ylioppilaslehti Jylkkärin johtokunta: Jaska Vepsäläinen
 • JYYn yleinen valintatoimikunta (puheenjohtaja): Veli-Pekka Pajunen
 • JYYn yleinen valintatoimikunta (jäsen): Jaska Vepsäläinen
 • JYYn yleinen valintatoimikunta (varajäsen): Heidi Jauhiainen
 • P&D:n ryhmävastaava: Jaska Vepsäläinen
 • P&D:n vararyhmävastaava: Katariina Saarinen

JYYn puheenjohtajisto ja hallitus 2016:

Edustajiston puheenjohtaja: Maj Rasilainen (Luonnontieteilijät)
Edustajiston varapuheenjohtaja: Veli-Pekka Pajunen (Pörssi&Dumppi)
Hallituksen puheenjohtaja: Lasse Heikkilä (keskustaopiskelijat)

Hallituksen jäsenet:

Magnus Jyrkkänen (Kokoomusopiskelijat)
Arttu Karila (Keskustaopiskelijat)
Emilia Lakka (JYYn vihreät opiskelijat)
Toni Lamminaho (Luonnontieteilijät)
Helmi Möttönen (Alvarin unioni)
Anna Silvola (JYYn vihreät opiskelijat)
Teemu Vasama (Alvarin unioni)
Mikko Viitamäki (Pörssi & Dumppi)
Eyüp Yilmaz (Pörssi & Dumppi)

JYY:n hallitus 2016

Vastavalittu JYYn hallitus vuosimallia 2016. Mukana P&D:n edustajat Mikko Viitamäki ja Eyüp Yilmaz.

Pörssi&Dumppi haluaa kiittää kaikkia edustajistokautensa tähän vuoteen päättäneitä tärkeästä työstään ylioppilaskunnan eteen. Suuri kiitos kuuluu myös, kuluvana vuonna JYY:n hallituksessa toimineille, Heidi Niemiselle ja Samu Turuselle. Erityiskiitos vielä yliopiston hallituksen opiskelijaedustajan paikan jättävälle Kalle Jokiselle. Onneksi Kallelta löytyi vielä yksi lippalakki takataskustaan, edustajiston valittua hänet ja Jenna Anttosen rakennustoimikunnan jäseniksi.

Tulevalle edustajistokaudelle on P&D:llä siis vankka edustus lähteä kehittämään yhteistä ylioppilaskuntaamme. Toimijat vaihtuvat, mutta järjen ääni säilyy!

– Jaska

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *