P&D JYY:n hallitukseen!

Eilen torstaina 1.12.2011 ylioppilaskunnan edustajisto valitsi järjestäytymiskokouksessaan hallitukseensa P&D:n Markus Hemmingin ja puheenjohtajaksi Kalle Jokisen. Muut hallituksen jäsenet ovat Poikkitieteilijöistä, Kokoomusopiskelijoista, Jyvivasta, Keskustasta ja Luonnontieteilijöistä. Viimeksi P&D on ollut hallituksessa  vuonna 2009 ja puheenjohtajapaikalla 2004. P&D onnittelee lämpimästi Kallea ja Markusta hallitustehtävistä!

Kalle Jokinen ja Markus Hemminki

Kalle Jokinen ja Markus Hemminki

Myös P&D:n Juha Lintula päätti eilen yliopiston hallituksessa tekemänsä kaksivuotisen menestyksekkään ja aktiivisen uransa. P&D kiittää Juhaa arvokkaasta työstään opiskelijoiden asioiden ajajana ja tarmokkaana asioihin paneutujana!

Juha Lintula ja P&D:n onnittelupullo (kuva ei sisällä tuotesijoittelua).

Juha Lintula ja P&D:n onnittelupullo (kuva ei sisällä tuotesijoittelua).

Järjestäytymiskokous veti paljon yleisöä paikan päälle. Jokaisen ryhmän uudet edaattorit aloittivat taipaleensa. P&D:n ryhmyreiksi vahvistettiin Frans Valli ja Heini Nuutinen. Ensimmäiseen kokoukseen saapuivat varsinaisiksi jäseniksi Steve Baynes, Saheed Gbadegeshin, Juho Tikkanen, Jenna Anttonen, Markus Hemminki ja Jaakko Meronen.

Edaattoripöydät olivat täynnä. P&D joutui väistämään vakkaripöydästään takapöytiin.

Edaattoripöydät olivat täynnä. P&D joutui väistämään vakkaripöydästään takapöytiin.

Ylärivissä Saheed, Kati, Kalle, Jaakko, Jenna ja Frans ja alarivissä Steve, Markus, Juho ja Hanna. (Kuvasta puuttuvat kokouksessa olleet Juha Lintula ja Riikka Niinikoski.)

Ylärivissä Saheed, Kati, Kalle, Jaakko, Jenna ja Frans ja alarivissä Steve, Markus, Juho ja Hanna. (Kuvasta puuttuvat kokouksessa olleet Juha Lintula ja Riikka Niinikoski.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *