Edustajisto ke 20.1. @ Rentukka

Paikalla:
Eemeli Jokinen
Hanna Kauppila
Kati Kukkonen
Sanni Parkkinen
Juha Lintula
Markus Hemminki
Ville Aavikko
Ville Qvist (Lintulan poistuttua)

P&D:n edaattorit kokoontuivat ennen edustajiston kokousta Sohwille käsittelemään esityslistaa. josta siirryttiin Rentukkaan kello neljäksi. Ryhmällä oli pieniä vaikeuksia saada paikalle varsinaisia edaattoreitaan lyhyellä varoitusajalla, koska kokouspäivämäärä ei ollut kuin viikkoa ennen tiedossa. Tästä ryhmävastaava Hanna Kauppila huomauttikin kokouksen alussa edustajiston puheenjohtajalle Jarno Miettiselle, joka lupasi jatkossa ilmoittaa kokousten päivämäärät aiemmin. Asian myötä P&D:n muutama varaedaattori pääsi kuitenkin kokeilemaan kokoustamista ja äänestämistä.

Kokouksessa käsiteltiin muun muassa ylioppilaskylän rakentamista. Päätettiin valtuuttaa rakennustoimikunta valmistelemaan uusien talojen rakennussuunnitelmia. Sisäisiksi tilintarkastajiksi valittiin P&D:n edaattori Kati Kukkonen ja emeritus-varaedaattori Riikka Korpiluoma. Ruokalatoimikuntaan ei ollut P&D:ltä ehdokkaita, mutta paikkoihin oli saapunut muutamia hakemuksia, joten edaattorit pääsivät äänestämään. Äänestykseen turvauduttiin myös KOAS:n valtuuskunnan jäsenien nimittämisessä, jossa P&D:n Eemeli Jokinen valittiin varsinaiseksi jäseneksi ja Sanna Kauppila varajäseneksi.

Edaattori Aarne Töllisen aloite Ilokiven anniskelualueen rajoittamiseksi päätettiin pöydätä seuraavaan kokoukseen, koska aloitteen laatija ei ollut kokouksessa paikalla työesteen vuoksi. Edaattori Sanni Parkkiselle myönnettiin ero hänen Pietarissa suorittaman harjoittelun ajaksi, minkä myötä uudeksi varaedaattoriksi nousi Tuomo Kuusinen. Kokonaisuudessaan kokous kesti noin kaksi tuntia.

P&D kiittää ylioppilaskuntaa maittavista leipätarjoiluista, mutta esittänee toivomuksen edustajiston kokousten siirtämiseksi Ilokiveen. Perusteluina P&D mainitsee mm. opiskelijoiden olevan valmiina kampuksella arkipäivinä. Myös siirtyminen Ilokiveen olisi ekologisempaa ja nopeampaa, kuin Rentukkaan, jonne saatetaan välillä tarvita kyyditystä. Myös kokouspöytien käyttö on koettu ongelmallisemmaksi kuin Ilokivessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *