Ryhmän kuulumisia

Pörssi&Dumpin aktiivit ovat olleet ahkerasti mukana yliopiston ensimmäisten viikkojen tapahtumissa!

Pörssin fukseille pidettiin erillinen P&D-info ja myös Dumpin fukseja muistettiin Vuorilammen saunalla, jossa Free Willy jatkoi matkaansa Pörssin hoidosta Dumpin hellään huomaan. P&D:n aktiiveja on tavattu myös JYYn järjestömessuilla, Korkkausristeilyllä, sitseillä, Uusien Bileissä, keilaamassa ja toki Ilokivelläkin!

Willy

Willy kesälaitumilla.

P&D on erittäin positiivisesti yllättynyt edustajistovaalien ehdokasinnokkuudesta. Olemme saaneet kasaan porukkaa, joka tietää mitä opiskelijat haluavat edunvalvonnaltaan. Jos et ole vielä ehtinyt ilmoittautua listallemme, niin ota rohkeasti yhteyttä!

P&D:n nettisivut avataan parin viikon sisään. Sivuilta tulet löytämään myös vaaliteemamme. Perinteisillä linjoilla ollaan liikenteessä!

Aktiivejamme voit tavata seuraavan kerran keskiviikkona 16.9. Mattilanniemen ja Ylistönrinteen ainejärjestöjen fuksiaissa. Älä siis missaa P&D-fuksirastia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *