Vaalituloksesta

Vaalitulos on huikaiseva kovan kilpailun kentillä. P&D saavutti 6 edustajistopaikkaa! Vielä tarkastuslaskennan arvonnoissa varsinaisten ja varaedustajien joukossa tapahtui pieniä muutoksia. Tänään julkaistut vahvistetut vaalitulokset tulevat nettisivuillemme viikonlopun aikana.

P&D kiittää lämpimästi äänestäjiään ja toimintansa tukijoita!

Myös Järjestöjen ääni -vaalirengas saavutti unelmoimansa enemmistöpaikan edustajistosta saavuttaen 21 edaattoria. P&D onnittelee kaikki ryhmiä, varsinkin uusia listoja Yhdistyneitä kieltenlukijoita ja Luonnontieteilijöitä sekä vanhempaa ryhmää Poikkitieteilijöitä, joka keräsi sanoinkuvaamattoman äänipotin ja nousi yhden paikan ryhmästä 5 edustajan ryhmäksi! Onnea myös vaalivoittajalle Jyvivalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *