Vaalivalvojaiset live in Rentukka 2.11.

Klo 1:03 UUJEEEEEEEEEEEEEEEE! SUUUUURI KIITOS kaikille äänestäjillemme! Aivan mahtava tulos! Järjestöjen ääni pääsi 21 paikkaan 41:stä. Sillä tehdään vielä paljon! Onnea myös muille ryhmille ja varsinkin suurimmalle ryhmälle Jyvivalle! Nyt bloggaajat keskittyvät juhlintaan, myöhemmin tarkempaa analyysia tuloksista. Kiitos myös kaikille blogia seuranneille ja meitä kannustaneille!

P&D:n posse kiittää!

P&D:n posse kiittää!

Klo 0:14 P&D sai 6 paikkaa! Valituiksi tulivat:
Steve Baynes
Kerttuli Koivisto
Jenna Anttonen
Juho Tikkanen
Saheed Gbadegeshin
Jaakko Meronen

Klo 23.29 Lintsi hehkuttaa Järjestöjen ääntä - sille on selvästi tilaus!

Klo 23.29 Lintsi hehkuttaa Järjestöjen ääntä – sille on selvästi tilaus!

Klo 23:20 Kirjaston äänet laskettu. Kuten arvattu, P&D:hän siellä otti takkiin paikkamäärissä. Jyviva otti hirmuisen potin kirjastolta ja nousi eniten saaneeksi ryhmäksi, 7 paikkaa. Heti perässä ovat P&D ja Luonnontieteilijät 6 paikalla. Poikkitieteilijät nostivat yhdellä paikalla, samoin PresSure. Nyt sormet ristiin, että MaA antaa P&D:lle ja Järjestöjen äänelle vielä hieman lisä-ääniä! Steve johtaa edelleen äänikuninkaana, WOU!

Ville tuulettaa ääntenlaskun ohessa. Kirjaston äänet laskettu.

Ville tuulettaa ääntenlaskun ohessa. Kirjaston äänet laskettu.

Klo 22:45 Nyt on Agorankin äänet laskettu. P&D nosti määrän 8 paikan saaden lisäpaikan Poikkitieteilijöiltä. Enää puuttuu MaA:n ja kirjaston äänet. Kirjastolta tilanne muuttanee tilannetta ainakin P&D:n kannalta huonompaan suuntaan, näin uumoilemme. Mutta silti, tilanne on huikaisevan hieno! P&D kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia äänestäjiään ja ehdokkaitaan! 

Klo 22:29 Äänet laskettu nyt kokonaan myös Ylistöltä, Ilokiven ylioppilastalolta ja Lillukasta. Paikat tällä hetkellä jakautuneet näin: P&D 7, Luonnontieteilijät 7, Jyviva 6, Poikkarit 5, Kokoomusopiskelijat 4, YK 3, Grönioni 3, Demarit 2, Keskusta 2, Kristilliset 1, PresSure 1 paikkaa. Jännittävä tunnelma jatkuu, ja Juuso Jokinen ilmoittaa poistuvansa paikalta.

Klo 21:38 P&D:n vaareja, Hanea, Biisonia ja Jukka Rytköstä haastatellaan. He sanovat olevansa jälleen ehdolla, koska vieläkin luottamusta löytyy.

Vaarit Jukka, Hane ja Biisoni.

Vaarit Jukka, Hane ja Biisoni.

Klo 21:29 Henkilökohtaiset äänet tulivat. P&D:stä eniten näyttäisi saavan Baynes Steve  (29, 5. eniten ääniä koko potista), Koivisto Kerttuli 19 ääntä, Gbadegeshin Saheed 17 ääntä, Lintula Juha 15 ääntä, Meronen Jaakko 14 ääntä, Jokinen Kalle 12 ääntä, Hemminki Markus  ja Tikkanen Juho 11, Anttonen Jenna 8 ääntä, Kauppila Hanna 8 ääntä. Porukka on aivan uskomattoman fiiliksissä! Uskomattoman hienot ennakkoäänien tulokset!

Lintula antaa kommenttia heti tulosten jälkeen.

Lintula antaa kommenttia heti tulosten jälkeen.

Tulosten julkistamisen jälkeen.

Tulosten julkistamisen jälkeen.

Klo 21:10 Ennakkoäänet tulivat! Pörssi&Dumpilla eniten annettuja äänejä (258 kappaletta, 17,07 % äänistä, 7 paikkaa). Toisella sijalla Jyviva, 239 ääntä, 15,3% äänistä, 6 paikkaa. Luonnontieteilijöillä kolmantena huikeat 17,07 % äänistä, mutta 228 annettua ääntä, 7 paikkaa. Järjestöjen ääni olisi saamassa ennakkoäänien mukaan 22 paikkaa. Järjestöjen äänestä Poikkitietelijät keräsivät hurjan 171 äänen potin, 11%, 5 paikkaa. Yhdistyneet kieltenlukijat yltäisivät 3 edustajistopaikkaan 97 äänestäjällä. PresSure saisi jopa 2 paikkaa. Suurimmin turpaan tulisi Grönionille, joka saisi viime kauden 9 paikasta vain 2! Kokoomusopiskelijoilla olisi 4 paikkaa, demariopiskelijoilla 2 paikkaa, keskustalla 2 ja  kristillisillä 1. MUTTA, nämähän olivat vasta ennakkoa.. Aivan mahtavaa!

Klo 21:00 Missä ennakkoäänestyksen tulokset viipyvät?! Viereen tuli YK:n Mari Kröger, jonka kanssa fiilistellään tilannetta vuosi sitten.. ensimmäinen Ainejärjestöjen ilta oli lähes tasan vuosi sitten.

Klo 20:30 Samaan aikaan äänestysprosentin julkaisun yhteydessä Kortepohjan A-talossa pärähtää palohälytin päälle. 2 paloautoa ja ambulanssi saapuvat paikalle. P&D kieltää kaikki yhteytensä tähän hälytykseen. Onkohan presidentti Miettinen saanut slaagin?

Ääk!

Ääk!

Klo 20:24 Oikea äänestysprosentti on 27,02! Suurin tulos 30 vuoteen! Vuonna 1980 äänestysprosentti oli yli 28. Ei tullut tietovisasta voitto, mutta ootetaanpa  niitä vaalituloksia! Ainakin Rentukka on täynnä jo, muitakin jännittää! Ja musa on hyvää!

P&D-pöytä

P&D-pöytä

Rentukka

Rentukka

klo 20:10 P&D:n agentti siirtyy ulos tarkkailemaan Lillukan nurkille äänien laskentaa…

Äänien laskenta on alkanut Lillukassa 20:10

Äänien laskenta on alkanut Lillukassa 20:10

Klo 20:05 P&D arvuuttelee lopullista äänestysaktiivisuussuhdetta. Se on tietovisakysymyksenä.

Klo 20:00 Katja Mielonen, toinen illan juontajista, avaa illan. Ennakkoääniä odotellessa pidetään tietovisa. Tietona tippuu, että vuonna 2009 äänestysaktiivisuus oli 21,2 % äänioikeutetuista, määrinä noin 2300 kappaletta.

Klo 19:55 P&D on siirtynyt sisään Rentukkaan. P&D:n varaama pöytä oli siirretty mutta on silti vapaana meille. Sisällä alkaa tunnelma nousta, juomaa kannetaan pöytiin (Kalle otti viskin!), ja Järjestöjen ääni -tiarat ovat päässä. Kaikki ovat hyvää pataa toisiensa kanssa – vielä tässä vaiheessa. Malttamatonta, niin malttamatonta! Ääniä on jo annettu joidenkin tietojen mukaan yli 3000 kappaletta! Parin minuutin päästä vaaliuurnat sulkeutuvat Lillukassa. P&D toivoo jo kunnon pottia ennakkoäänistä. Voitaisiinko saada jopa 300 kaikista reilusta 1500 ennakkoäänestä? Ainakaan annettujen äänien perusteella ei vielä kaikki selviä, tässä on pitänyt kalastella ääniä ryhmältä toiselle.

Klo 19:15 P&D lopetti kampanjoinnin ja korkkasi oluet vaalivoittoa uumoillen. Rentukkaa kohden alkaa valua etkoilijoita. P&D jää häiritsemään Jyvivan viime metrien kampanjointia.. tai siis ihan vaan juttelemaan mukavia. :)

Klo 19:11 P&D palaa kaljanhakureissulta ja laittaa Misun volat kaakkoon ihan vain korostaakseen teinimeininkiä.

Klo 19:02 Kampanjoijat kyllästyvät, tulevat kateelliseksi Punkarin etkoilubisseistä ja lähtevät kampanja-auto Misulla Länkkäriin kaljanhakuun.

Klo 18:40 Kampanjointi käynnissä.

Kati ja Kalle puuhissa!

Kati ja Kalle puuhissa!

Tommi, Mikko, Hannu, Kalle ja Hanna.

Tommi, Mikko, Hannu, Kalle ja Hanna.

Klo 18:20 P&D varaa pöytänsä vielä tyhjästä Rentukasta syötyään jykon teltalta makkarat. P&D lähtee vielä hetkeksi jakamaan piparia ja flaikkuja ulos.

Pöydän varaus.

Pöydän varaus.

Klo 17:10 Kampanjointi kampuksella loppu. Tunnelmat ovat erittäin kutkuttavat. Moni kertoo jo äänestäneensä, ja äänestysmäärät ovatkin kuulemma jo peitonneet viime vaalit. Jatkamme hetken vielä kampanjointi Kortepohjassa. Piparia tarjolla! Kellepä se ei maistuisi…

Kampanjoinnin viimemetrit. Juha, Tommi, Heini ja Kalle.

Kampanjoinnin viimemetrit. Juha, Tommi, Heini ja Kalle.

SaveSave

SaveSave

3 vastausta artikkeliin ”Vaalivalvojaiset live in Rentukka 2.11.

  1. Keeka

    Voi jestas mulla menee täällä ihan kylmiä väreitä! Ei nuolaista vielä ennen kuin tipahtaa mutta tässä vaiheessa MAHTAVAA! Pysyttelen taajuudella :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *