Yhden edaattorin arkipäivä

8:00 Työpaikalla. Kahvi porisee. Töitä.

11:00 Jylkkäri on julkaissut jutun, joka leviää sosiaalisessa mediassa.

Jylkkäri

12:15 Lounastan ylioppilastalolla ystäväiseni Heidin kanssa. Ilokiven Kari tarjoilee uunimakkaraa ja perunamuussia, namnam. Vaaliständit seisovat eteisessä tyhjinä, julisteita odottaen.

13:00 Olen taas työpisteelläni. Jotain satunnaista kommentointia P&D:n keskusteluun.

”Tiiättekö te kuka tää X on?”
”SE ON SUOMEN KÄRKINIMIÄ SUOMEN KORKEUSHYPYSSÄ!”
”Mitä, onko Dumpissa urheilijoita?”
”Muistakaa saunavermeet…”

16:00 Opinkivellä alkaa Ilokiven kiinteistön tulevaisuustyöryhmän kokous, jossa pohdimme vuoden 2015 remonttia ja siihen liittyviä seikkoja. Kokous lienee jo kuudes tai seitsemäs, en pysy enää laskuissa mukana. Aihe on mielenkiintoinen, koska ideoimme JYYn varsinaisen toiminnan toimijoiden (sihteeristö, hallitus, Jylkkäri…) työtilojen sijoittamista Ilokiven 3. kerrokseen, 2. kerroksen ruokalan laajentamista ja alimman kerroksen kokonaisvaltaista kehittämistä. Tapetilla ovat myös paremmat tilat järjestötoimijoille. Paikalla ovat lisäkseni JYYn hallituksen puheenjohtaja Joonatan, ryhmän vetäjä Tommi ja Heidi.

Paperit

Nyt olemme edenneet siihen, että JYYn talouspäällikkö esittelee meille suuntaa-antavia ja kokonaiskuvaa hahmottavia laskelmia vuokrakustannuksista sekä niiden yhteydestä vuosittaiseen jäsenmaksuun. Ilokivihän on oma kiinteistöyhtiönsä (Kiinteistö Oy Jyväskylän Ylioppilastalo), jonka perimä vuokra jyvitetään kustannukseksi sektorikohtaisesti tiloja käyttäville JYYn toimijoille, kuten sihteeristölle, hallitukselle, ruokalalle… Alakerran ravintoloitsija maksaa vuokraa baaritilastaan, kuten myös Jyväskylän yliopisto 2. ja 3. kerroksen opetus- ja työtiloista.

Moni asia vaikuttaa toiseensa, ja työryhmän loppuajatelmat esitellään edustajistolle marraskuun kokouksessa. Kannattaa tulla paikalle kuulemaan!

18:00 Kotioven avattuani hymy leviää kasvoille ja naurahdan…!

Postit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *