P&D:lle jättilista ehdokkaita

Pörssi&Dumppi lähtee vahvalla 50 upean ehdokkaan listalla tavoittelemaan paikkoja JYYn edustajistosta tulevissa vaaleissa.

Listalla on pieni enemmistö dumppareita, ja lista on myös miesehdokaspainotteinen. Muutama fuksi ja vanhempi toimija löytyy joukosta. Muuten porukka on uutta innokasta edustajistopyrkijää, ja osalla on myös ainejärjestötoimintaa taustallaan. Ehdokkaiden nimet ja ehdokasnumerot tulevat julki loppuviikosta, kun keskusvaalilautakunta on ensin tarkastanut ehdokastiedot kuntoon.

P&D on mukana Järjestöjen ääni -vaaliringissä neljän muun ryhmän kanssa. Ringin muutkin ryhmät ovat saaneet upeat listat kokoon: Luonnontieteilijät 35 ehdokasta, Yhdistyneet kieltenlukijat 22 ehdokasta, Poikkitieteilijät 13 ehdokasta ja PresSure 6 ehdokasta. Yhteensä ringillä on siis 126 ehdokasta.

Edustajistovaaleissa voi äänestää ennakkoon 26.-27.10. ja varsinaisina vaalipäivinä 1.-2.11.

Seuraa kampanjaamme Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *