Oi edarivaalit, ne kahden vuoden takaiset

Parin vuoden takaiset JYYn edustajistovaalit muistetaan hämärästi, mutta muutama seikka on jäänyt vanhojen opiskelijoiden muistikuviin. Alla on lueteltuna sattumanvaraisessa järjestyksessä muutama vielä bittiavaruudesta löytynyt menneisyyden haamu.

  1. Ville Vallattoman blogi
  2. ”JYYn edustajistovaalit – Keskustaopiskelijoita syytetään vaalivilpistä”
  3. ”JYYn vaalitulos kirvoitti tunteenpurkauksen”
  4. JYVIVAn vaalivideo
  5. Grönionin poikien kissablogi
P&D:n vaalilaiva on lastattu.

P&D:n vaalilaiva on lastattu.

Mitä tapahtuu vuonna 2011, mikä jää opiskelijan mieleen?

Nähtäväksi jää, mutta eiköhän mielenkiinto säily myös mediankin osalta.

Kampus täyttyykin kuukauden päästä opiskelijoille jaettavista omenoista, karkeista, kahveista, makkaroista, hernekeitosta ja muusta krääsästä. Vaalit alkavat näkyä horisontissa ja vaalipäivien lähestyessä ilmaisen ruuan ja huomion määrä tavalliselle opiskelijalle kasvaa.

”Oletko löytänyt jo ehdokkaasi? Oletko muistanut jo äänestää? No hei, me oltais SULLE just se PARAS VAIHTOEHTO!”

Voisikin sanoa, että edustajistovaalit ovat opiskelijoiden parasta aikaa – ainakin ilmaisella ruualla ja huomion määrällä mitattuna. Laitapa siis vaalipäivät kalenteriin, jottet unohda makkarakojua ja ilmaista kahvia ennen luennolle rientämistä! Parhaimmat tarjoilut löytyvät juuri äänestyspaikkojen läheisyydestä, pidä silmät auki!

Ennakkoäänestys ti 25. ja ke 26.10.
Varsinaiset vaalipäivät ke 2.11. ja to 3.11.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *