P&D herää vaalisyksyyn

Edustajistovaalit järjestetään kahden vuoden välein. Pörssi&Dumpilla nämä kaksi viimeistä vuotta ovat olleet oppositiovuosia, jolloin emme ole päässeet mukaan JYYn hallitukseen, vaikka äänimäärältämme olemme olleet toiseksi suurin edustajistoryhmä monialaisessa ylioppilaskunnassamme.P&D ei ole jäänyt paitsioon päätöksenteossa, vaan olemme ottaneet osaa aktiivisesti 41-paikkaisen edustajiston kokouksiin 7 edaattorimme voimin. Olemme vaikuttaneet myös Kortepohjan ylioppilaskylän asukasneuvostossa ja Jyväskylän yliopiston ylioppilaslehden Jylkkärin johtokunnassa. Vaikkemme JYYn hallitukseen asti ole päässeet, on riveistämme löytynyt yliopiston hallituksen opiskelijajäsen, sisäisiä tilintarkastajia, asukasneuvoston puheenjohtaja, edustajiston varapuheenjohtaja ja vuosijuhlien seremoniamestarikin.

Meille on erityisen tärkeää pitää yhteyttä äänestäjäkuntaamme, kuten myös JYYn ja yliopiston hallituksiin. P&D on pohtinut jatkuvasti visiota paremmasta tulevaisuuden ylioppilaskunnasta, joka ottaisi huomioon yhä kasvavassa määrin suurinta edustamaamme kauppatieteellistä ja informaatioteknologista opiskelijaäänestäjäkuntaa.

Meille on tärkeää, että äänemme huomioidaan ylioppilaskunnassamme. Yhtenä vanhimpana, 27-vuotiaana edustajistoryhmänä, haluamme edelleen olla mukana 77-vuotiaan JYYn päätöksenteossa.

Opiskelija, pidä siis silmäsi auki ja korvasi höröllä. Vaalit tulevat, ja P&D myös äänekkäämpänä ja janoisempana, kuin koskaan aiemmin. Valmistaudu äänestämään!

Syksy lähti käyntiin P&D-sydämien askartelutalkoilla. (kuva: Hanna K.)

Syksy lähti käyntiin P&D-sydämien askartelutalkoilla. (kuva: Hanna K.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *