Lukuvuoden päätös

P&D vietti rennon lukuvuoden päätöksen helatorstain aattona. Tarjolla oli perinteikästä boolia (erityiskiitokset Pörssin runsaskätisyydelle), kasvis- ja lihanaposteltavaa ja värikästä seuraa läpi ainejärjestöjen, joista mainittakoon mm. Pörssi, Dumppi, Ynnä, Linkki ja Radikaali. Kiitokset siis Jyri, Kerttuli, Riku, Juha, Kati, Eetu, Kalle, Markus, Taavi, Riikka, Otto, Netta, Eero, Mikko, Dorrit, Pirkka, Laura, Juuso, Vili..!

Kokoontuminen oli varsin vapaamuotoinen, vaikka puheissa vilisi niin ylioppilaskuntapolitiikka kuin valtakunnan politiikan tapahtumat. Toki Opinkiven saunan väliseinä oli edelleenkin kuuma peruna.Syksyn edustajistovaalit irrottavat P&D:n ydintoimijoista pari erinomaista aktiivia Ynnä&Linkin vaalilistalle. Yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin läheisesti yhteisiä ainejärjestöjä koskevien asioiden esille nostamisessa ja ajamisessa.

P&D kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa lämmintä sekä rentouttavaa kesää kaikille toiminnastamme kiinnostuneille!

PS. Seuraa ilmoittelua, aktiivien kesäterassi kutsuu vielä!

Tarjoilut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *