P&D järjesti illan järjestöille

P&D kutsui keskiviikkona 10.11.2010 koolle ainejärjestöistä sekä JYYn muista suurista järjestöistä keskeisiä vaikuttajia yhteiseen tapaamiseen. Paikalle saapui 14 järjestön edustajat, ja kutsun saaneita oli huomattavasti enemmän.

Ainejärjestöjen illaksi nimetyssä tapahtumassa keskusteltiin järjestöjen ongelmakohdista ja mahdollisista ratkaisuista esille nousseisiin kipukohtiin. Lisäksi illassa esiteltiin JYYtä järjestöjen kannalta ja heräteltiin järjestöjen välistä yhteistyötä. Pääpuhujina illassa olivat yliopiston hallituksen jäsen Juha Lintula sekä P&D-konkari Ville Qvist.

Saadun palautteen perusteella ilta oli menestyksekäs. Kävi ilmi, että järjestöillä keskenään ja yhdessä ylioppilaskunnan kanssa on paljon parannettavaa toimissaan ja keskustelua on käytävä ongelmakohtien parantamiseksi. Lisäksi ylioppilaskuntatoiminnan ja vaikuttamistyön todellisen tilan avautuminen järjestövaikuttajille sai kiitosta laajasti. P&D tulee järjestämään jatkossa vastaavia tapaamisia järjestöjen keskustelu- ja vaikuttamiskanavien lisäämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *