Edustajiston syksyn avajaiset

JYYn edaattorit herättelivät itseään kesälomilta Rentukassa torstaina 26. elokuuta.

Reippaat parikymmentä edaattoria keskustelivat lähestyvästä SYL:on liittarista ja varsinaisten jäsenten paikkajaosta ryhmittäin. Pörssi&Dumpille on alustavasti suunniteltu lähetettäväksi kaksi varsinaista kokousedustajaa. Sama määrä on myös Demariopiskelijoille ja Jyvivalle, ainoastaan Grönioni saa lähetettäväkseen alustavan suunnitelman mukaan kolme edustajaa. Viime vuonna SYLon liittarissa oli P&D:ltä kaksi edustajaa sekä yksi varaedustaja.

Ylioppilaskunnan syksyyn kuuluu myös seuraavan vuoden toimintasuunnitelman ja budjetin laatiminen että hyväksyminen. Alustavaa aikataulua käytiin läpi rennoissa tunnelmissa. Edustajistolla on mahdollisuus antaa mielipiteitä ja kehitysehdotuksia ensi vuoden budjettiin (ja sitä myötä jäsenmaksun suuruuteen) syyskuun aikana.

Ylioppilaskuntaan on suunnitteilla myös valintaohjesääntö, joka koskisi tulevia hallinto-opiskelijavalintoja. Sääntöä kehittää koposihteeri, jolta on mahdollista saada lisätietoa.

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja esitteli myös terveiset yliopistolta, joka toivoo ylioppilaskunnan ottavan osaa varainkeruukampanjaan, joka päättyy vuoden 2010 loppuun. Ideoita varainkeruuseen pohdittiin ja vapaaehtoiset saivat ilmoittautua puheenjohtajalle. Jännityksellä jäädään odottamaan, mitä yhteistoimintaa keksitään!

Seuraava varsinainen edustajiston kokous on 16.9.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *