Edustajistovaalien ehdokkaat

Pörssi&Dumppi palautti tänään kahdeksan muun edustajistoryhmän kera ehdokaslaput JYYn keskustoimistolle.

P&D:n listalta löytyy ehdokkaita tasan 40, jotka edustavat Pörssiä, Dumppia, Ynnää, Linkkiä, Sporticusta kuin Radikaaliakin! Sukupuolijakauma kallistui tänäkin vaalivuonna miesten puolelle (25), mutta tyttöehdokkaiden määrä (15) kasvoi aiemmista vuosista. Kokonaisuudessaan vaaleissa on ehdokkaita 228!

Keskusvaalilautakunta kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona, jolloin ryhmien järjestykset arvotaan ja samalla määräytyvät ehdokasnumerot. Ehdokkaat pääsevät vastaamaan loppuviikosta SYLon vaalikoneeseen, joka löytyy Lyyrasta. Opiskelijat pääsevät käyttämään vaalikonetta maanantaina 19.10.

Edustajistovaaleja mainostetaan kampuksella aktiivisesti ja keskusvaalilautakunta päätti organisoida myös kaksi vaalipaneelia. Nämä järjestetään keskiviikkona 21.10. Ensimmäinen paneeli kokoontuu kirjastolle klo 14-16 ja toinen paneeli käydään Ravintola Rentukassa klo 21 lähtien. Jokainen vaaliryhmä saa kumpaankin paneeliin yhden edustajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *