Edustajiston kokous 13.8.

Ensi viikon torstaina edustajisto kokoontuu tämän vuoden kuudennen kerran Ilokivellä. Pörssi&Dumppi on pääsemässä kokoukseen täydellä seitsemän hengen edaattorikokoonpanollaan, vaikka kesäkokouksen ajankohtaa kritisoitiin huonolla osallistumismahdollisuudella.

Muutamia asioita, joita edustajiston kokouksessa käsitellään:

  • Valtion mahdollinen tuki Ylioppilaskylän F-rakennuksen rakentamiseen
  • Ylioppilaskunnan tulos 1.1.-30.6.2009
  • Yliopiston uuden hallituksen opiskelijavalinta
  • Olli-Pekka Koljosen aloite ”JYY mukaan tukemaan sivistystä”
  • Pörssi&Dumpin aloite ”Ilokiven ruokasalista viihtyisämpi”
Kylä

Ylioppilaskylän rakennusprojekti on vauhdissaan. Ensimmäisestä rakennettavasta kerrostalosta on jo kaksi kerrosta näkyvissä.

Ylioppilaskylän rakennusprojekti on vauhdissaan. Ensimmäisestä rakennettavasta kerrostalosta on jo kaksi kerrosta näkyvissä. Valtiolta olisi mahdollista saada Asumisen ja rahoitus- ja kehittämiskustannuskeskukselta (ARA) korkotukea ja avustusta. Tällöin ylioppilaskunta tarvitsisi pienemmän lainan rakennusprojektilleen.

Aloite

Pörssi&Dumpin aloite ”Ilokiven ruokasalista viihtyisämpi”

Pörssi&Dumpin aloite, jota puoltavat Ilokiven ravintolapäällikkö ja ylioppilaskunnan talouspäällikkö. Edustajisto voi kannattaa tai hylätä aloitteen, mikä selviää äänestyksen kautta.

Koljosen aloitteessa ehdotetaan, että ylioppilaskunta lahjoittaisi varoistaan 50 000 euroa yliopiston pääoman kerryttämiskampanjaan. Jyväskylän yliopiston tavoiteena on kerätä vuoden 2010 loppuun 10 miljoonaa euroa, josta lisätietoja täältä. Aloitteen kohdalla tulee pohtia, kuuluuko ylioppilaskunnan lahjoittaa yliopistolleen rahaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *